Privaatsuse tingimused

PRIVAATSUSE JA ANDMEKAITSE TINGIMUSED

Viimati uuendatud: 21. veebruaril 2018. aastal.

Tere tulemast Fred.ee veebipoodi (edaspidi “Veebipood”), mida opereerib Twinflame OÜ (registrikood 12882502). Me soovime kaitsta Teie isikuandmeid ja hindame kõrgelt Teie privaatsust. Kui soovid teada saada kuidas, siis loe palun käesolevaid Privaatsuse ja andmekaitse tingimusi.

Privaatsuse ja andmekaitse tingimused seletavad, kuidas me kogume, kasutame ja töötleme (teatud tingimustel) Teie personaalset informatsiooni. Ühtlasi seletavad Privaatsuse ja andmekaitse tingimused, millised on Teie võimalused seoses Teie andmete kogumise, kasutamise ja töötlemisega.

Privaatsuse ja andmekaitse tigimused kehtivad vaid Veebipoes. Me ei vastuta informatsiooni eest, mida on Teie kohta võimalik leida Veebipoe väliselt.

Me ei vastuta ühegi kodulehe sisu ega Privaatsuse ja andmekaitse tingimuste eest, millele meie Veebipood lingib, või milliselt veebilehelt lingitakse meie Veebipoodi.

  1. Informatsiooni kogumine

Veebipoes kogutakse Teie kohta informatsiooni mitmel erineval viisil. Isikuandmete kogumise eesmärgiks on efektiivne ja personifitseeritud kasutajakogemus. Näiteks võime kasutada Teie isikuandmeid, et:

  •   teha Veebipood Teile kasutajasõbralikumaks ja mitte sundida Teid sisestama isiklikke andmeid mitu korda;
  •   aidata luua sisu, mis on tähenduslik ja oluline just Teile;
  • võimaldada Teil kiiresti leida informatsiooni, Kaupu ja Teenuseid;
  • teavitada Teid uuest informatsioonist, Kaupadest ja Teenustest, mida me Veebipoes pakume.

Registreerimine ja tellimine

Registreeritud Kasutajana Kaupade või Teenuste ostmiseks Veebipoes peate täitma registreerimisvormi. Registreerimisel palume Teil edastada meile mõningast personaalset informatsiooni, näiteks Teie nime, telefoninumbri, e-posti aadressi, krediitkaardi numbri (sellega makstes). Ühtlasi võime küsida Teie aadressi; riiki ja aadressi, kus tegutseb Teie ettevõte, et saaksime arvestada kohaliku seadusandlusega. Sedalaadi infot kasutame vaid selleks, et aidata meil täita Teie tellimusi, et suhelda Teiega Veebipoe, emaili või telefoni kaudu tellimuse täitmise osas ja Veebipoe turundamise eesmärgil. Kui tellimuse täitmise protsessis tekib probleem, võime kasutada Teie  andmeid, et saaksime Teiega ühendust võtta.

E-posti aadress

Mitmed väljad Veebipoes paluvad Teil sisestada oma e-posti aadress, näiteks Veebipoes registreerimine, Veebipoe uudiskirjaga ja soodustoodete pakkumistega liitumine. Samuti küsime Teie e-posti aadressi, kui soovite osa võtta Veebipoes korraldatavatest võistlustest või loosimistest. Võistlustest ja loosimistest osavõtjate nimed (eraldi kokkuleppel ka perenime) ja elukoha linna võime Veebipoes välja panna. Sisestades oma e-posti võite mõningatel juhtudel (nõustudes Kasutustingimustega) liituda Veebipoe uudiskirja ja sooduspakkumiste nimekirjaga – sellisel juhtul teavitatakse Teid sellisest reeglist.

Cookie’d ja muu tehnoloogia

Nagu enamus veebisaite, kasutab ka twinflame.ee Veebipood cooki’sid ja veebimajakaid ehk “action tage”, et kiirendada Teie navigeerimist Veebipoes, aidates Teid ja Teie sisse logimise tunnuseid ära tunda ja uurida Teie kasutamisharjumusi Veebipoes.

(i) Cookie on pisike informatsioni ühik, mis salvestatakse tekstifailina (vt ka:http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie ) Teie browseri poolt Teie arvutise. Enamus interneti browsereid on seadistatud cookie’sid aktsepteerima. Loomulikult saab keelustada oma browserit cookisid aktsepteerimast, samuti saate neid oma arvuti kõvakettalt kustutada. Meie vajame cookie’sid, et saaksite Kaubad välja valida, neid ostukorvi lisada ja neid tellida/osta. Kui Te nimetatud protsessi läbite, siis me salvestame Teie sirvimise ajaloo ja ostuprotsessi. COOKIE’D EI TUNGI EGA SAAGI TUNGIDA TEIE ARVUTISSE, ET KORJATA SEALT KASUTAJA KOHTA ISIKLIKKU JA KONFIDENTSIAALSET INFORMATSIOONI. Cookie’d EI OLE “pahavara”.

(ii) Veebimajakad (vt ka: http://en.wikipedia.org/wiki/Web_bug ) on objektid, mis on kinnitatud veebilehele või e-mailile ja mis võimaldavad meil kindlaks määrata, kas ja kui palju olete mingit Veebipoe alalehte külastanud. Näiteks võivad majakatena funktsioneerida Veebipoe kõik elektroonilised kujutised – bännerid, pildid jne.

(iii) Veebipoega võivad kolmanda osapoolena ühenduses olla teenuse- ja reklaamipakkujad, kelle teenuseid ja reklaami vahendame oma Veebipoe külastajatele. Need ettevõtjad vajavad cookie’sid, et mõõta oma reklaami efektiivsust – nähes, milliseid Veebipoe alalehti Te külastate, milliseid tooteid ostate ja kui palju ostate. Selliselt kolmanda osapoole poolt korjatud cookie’de ja veebimajakate kaudu korjatud informatsioon ei ole ühenduses meie poolt Teie kohta säilitatavate isikuandmetega.

(iv) Ükskõik millist informatsiooni kasutaja harjumuste kohta ei koguks kolmas osapool, mitte kunagi pole tal ligipääsu Teie isikuandmetele, mida meie oleme Teilt kogunud ja säilitame.

Logifailid

Nagu enamus veebisaite tunneb ka meie Veebipood automaatselt ära, milliselt URL-lt Te Kodulehele sisenesite, ühtlasi salvestame Teie internetiprotokolli (IP) aadressi, interneti teenusepakkuja, kuupäeva ja kellaaja süsteemi administreerimseks ja tellimise verifitseerimiseks, süsteemi siseseks turunduseks ja süsteemi tõrgete vältimiseks. IP aadress võib näidata Teie arvuti asukohta internetis.

Vanus

Me ei korja tahtlikult ega teadlikult isikuandmeid noorematelt kui 18 aastastelt inimestelt. Kui olete alla 18-aastased, siis ärge lisage Veebipoodi oma isikuandmeid, vaid kasutage Veebipoodi vanema või hooldaja juuresolekul.

Kaupade arvustused

Te võite lisada Kaupade arvustusi. Arvustust postitades küsime Teilt e-posti aadressi, nime (eraldi luba küsimata seda ei avaldata) ja. Teie e-post on nähtamatu (e-post jääb salajaseks, kui te just ise ei soovi seda avaldada). Kui postitate Kauba arvustuse sees ka oma identiteeti ja muid isikuandmeid paljastavaid detaile, siis need muutuvad arvustuse postitamisega nähtavaks teistele külastajatele – sellise info avalikustamise eest Twinflame OÜ ei vastuta.

  1. Informatsiooni kasutamine ja avaldamine

Ettevõttesisene kasutamine

Me kasutame Teie isikuandmeid tellimise ostuprotsessis ja klienditeeninduses. Ühtlasi kasutame Teie isikustatud andmeid, et parendada Veebipoe sisu, ülesehitust, klientide teavitust ja Veebipoe turundamist (sealjuures Teile suunatud toodete ja teenuste turundamist). Ühtlasi kasutame isikustamata andmeid seoses Veebipoe statistika edastamisega meie külastajatele ja Kaupmeestele.

Infovahetus

Me kasutame Teie isikuandmeid, et suhelda Teiega Veebipoe teemadel, samuti seoses Kauba kohaletoimetamisega. Me saadame Teile e-posti teel kinnituse, kui olete registreerunud Veebipoe kasutajaks. Me saadame Teile Veebipoe teenuste ja kasutamisega seotud informatsiooni, ühtlasi teavitame Teid (ka seda võib juhtuda), kui Veebipoel on teenuse osutamisega seotud probleeme, mille tõttu Veebipoe teenus võib olla ajutiselt katkestatud.  Kui Veebipoes on välju, kuhu saab sisestada e-posti aadressi, siis kasutame sisestatud aadressi selleks, et tuua Teieni konkreetne informatsioon, mida olete palunud või millega olete nõustunud seoses viidatud teenusega (nt uudiskiri, uued tootet, allahindlused, loosimine jne). Kõiki viimati nimetatud teenuseid saab lõpetada (unsubscribe’da) Teile sobival ajal.

Ettevõtteväline kasutamine

Meie huvi on edastada Teile võimalikult suure ja vaheldusrikka valikuga parimat teenust. Me ei müü, rendi ega vaheta Teie isiku- ja finantsandmeid kellegagi. Veebipoe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud Kasutaja isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot ning selle töötlemine toimub kooskõlas Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusega. Veebipood ei avalda Teie andmeid kolmandale osapoolele välja arvatud Kauba või Teenuse väljastamiseks ja transpordi korraldamiseks vajalikud andmed.

Vahendame isikuandmeid ainult järgevatel juhtudel:

Kuna kasutame teatud teenuste pakkumisel partnerettevõtjaid, siis jagame nendega ka mõningast vajalikku isikustatud informatsiooni teenuse paremaks osutamiseks (näiteks: posti- või kullerteenus, krediitkaardimakse, pangalink). Ühtlasi saate eelnevaga seoses anda meile tagasisidet, et saaksime oma partnereid motiveerida parendama nende poolt osutatavaid teenuseid. Kullerile näiteks edastame Teie nime, kauba kättetoimetamise aadresi ja telefoni nr, vajadusel emaili.

Twinflame OÜ on isikuandmete vastutav töötleja, Twinflame OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Kui tasute ostu eest pangalingi või krediitkaardiga peame Kaupade Veebipoest ostu puhul edastama Teie isikuandmed Maksekeskus AS-ile. Internetipanga ja ostja vaheline ühendus on kaitstud SSL-turvaprotokolliga, mis tagab selle, et vahetatavat informatsiooni ei saa kõrvalised isikud pealt kuulata ega muuta, see on krüpteeritud. Tasudes ostu eest pangalingi või krediitkaardiga sisestate oma andmed otse Pankade Kaardikeskuse serverisse või krediitkaardiga makset võimaldava ettevõtte serverisse. Klientide andmete hoidmine on reguleeritud Maksekeskus AS ja Twinflame OÜ vaheliste lepingutega.

Kohtu korraldusele allumine – teatud juhtudel oleme sunnitud isikuandmete kohta informatsiooni väljastama kohtu korralduse alusel, näiteks kui on vajalik välja selgitada pettus või kui on pettuse kahtlus.

Jagame isikustamata andmeid (nt kui palju on Veebipoes külastajaid, millistel päevadel ostetakse rohkem jms) oma reklaamijatele ja partneritele. Selline informatsiooni edastus on esitaud kujul, mis ei võimalda Teie isikut identifitseerida.

Veebipoes läbi viidud kliendiprogrammide, loosimiste ja võistlustega seoses võime avaldada Veebipoes isiku nime, linna ja maakonna, osalise telefoninumbri. Programmis, loosimises või võistluses osalejat teavitatatakse andmete edastamise võimalikkusest ja ulatusest enne programmi või võistlusega liitumist.

  1. Informatsiooni turvalisus

Veebipood kasutab füüsilisi, elektroonilisi ja administratiivseid protseduure, et kaitsta Teie isikuandmete konfidentsiaalsust. Kogu Veebipoes liiklemine, sealhulgas kõik finantstehingud Veebipoes on kaitstud SSL- turvaprotokolliga(Secure Sockets Layer). Juurdepääs Teie isikuandmetele on piiratud. Teie isikuandmeid saavad kasutada ainult töötajad, kellel on vastav luba. Nemadki võivad Teie isikuandmeid kasutada ainult teatud protseduuridega seoses (klienditeenindus, maksete info ja kontroll).


  1. Isikliku informatsiooni muutmine

Soovi korral on Teil õigus nõuda oma andmete kustutamist või muutmist Veebipoe andmebaasis. Teil on õigus teatada oma soovist mitte saada edaspidi meie poolt saadetavaid pakkumisi või teenuseid. Neid muudatusi saab teha oma Veebipoe kontolt või saates e-kirja: fred@fred.ee

NB! Palun ärge saatke e-posti teel kunagi oma krediitkaardi numbreid ja muud tundlikku informatsiooni.


  1. Offline informatsiooni kogumine, kasutamine ja avaldamine

Valdava osa informatsiooni Teie kohta kogume me Veebipoes online’is ja käesolevad Privaatsuse ja andmekaitse tingimused kehtivad üksnes meie Veebipoes kogutud isikuandmete kohta. Lisaks sellele võime koguda informatsiooni ka offline’is, kus samuti püüame kaitsta Teie isikuandmeid. Näiteks leiab offline’is info kogumine aset, kui helistate meile ja püüate tellida telefoni teel või esitate küsimuse, siis palume Teil teatada oma nime ja muu vajaliku informatsiooni, et saaksime Teie poolt palutud teenust osutada. Kui me sellisel juhul sisestame Teie andmeid Veebipoe andmebaasi, siis teeme seda SSL-turvaprotokolli kasutades. Nagu juba öeldud, kogume, salvestame ja kasutame vaid tõesti hädavajalikku infot, et osutada Teile kvaliteetset ja Teie pool palutud teenust.

  1. Käesolevate tingimuste muutmine

Kui me muudame või uuendame Privaatsuse ja andmekaitse tingimusi, siis postitame koheselt muudatused ja uuendused Veebipoodi. Olete alati teadlik sellest, millist informatsiooni Teie kohta kogume, kasutame ja avaldame. Kui Teil on küsimusi Privaatsuse ja andmekaitse kohta, siis kirjutage: fred@fred.ee või helistage tel: +372 5561 1111